Taivalkosken Myllyn tuotteet ovat terveellisiä!

Kaikkien tuotteidemme lähtökohtana on terveellisyys. Käytämme raaka-aineenamme laadukasta, tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneidemme toimittamaa viljaa. Kaikissa tuotteissamme on korkea kuitupitoisuus mutta vain vähän suolaa, rasvaa ja sokeria. Kaikille tuotteillemme on myönnetty Sydänliiton ja Diabetesliiton Sydänmerkki. Tuotteemme valmistetaan ekstrudointimenetelmällä, jolla on monia hyviä vaikutuksia tuotteen ominaisuuksiin. 

Ekstrudointimenetelmällä valmistetut tuotteet sisältävät luonnollisia hydrokolloideja, jotka tekevät tuotteista paremmin säilyviä ja tasalaatuisempia.Kaikki tuotteemme ovat kasviperäisiä, emmekä käytä geenimanipuloituja tuotteita tai raaka-aineita. Tarkemmat tuoteselosteet löytyvät kunkin tuotteen kohdalta.

TalkMURU

TalkMURU

TalkMURU on talkkunajauhosta valmistettu makeuttamaton kokojyvämuro. Raaka-aineina ovat suomalainen kaura, ohra ja ruis.  TalkMURU on terveydestään ja painostaan huolehtivalle erinomainen valinta.

Kuitupitoisuutensa ansiosta TalkMURU on erityisesti kuntoilijoiden suosiossa. TalkMURUssa on suhteellisesti ottaen enemmän kuitua kuin puurossa tai näkkileivässä ja siitä saat energiaa ja hyvää oloa, jolla jaksat pitkään!

TalkMURU löytyy hyvin varustelluista liikkeistä kautta maan. 

Ravintosisältö

Keskimäärin 100 g sisältää:
Energiaa 1280 kJ/ 300 kcal
Proteiinia 12,3 g
Hiilihydraatteja 54,4 g
josta sokeria 1,5 g
Rasvaa 4,0 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,2 g
Ravintokuitua 20,7 g
Natriumia 0,38 g

Ainesosat

Kaura, ohra, ruis ja merisuola (kaikki vilja täysjyvää).

TyrniMURU

TalkMURU

TyrniMURU on täysjyväjauhoista valmistettu ja tyrnillä maustettu täysjyvämuro. Raaka-aineina ovat suomalainen ruis, kaura ja tyrnimehu. TyrniMURU on proteiinipitoinen energianlähde, joka sisältää tyrnin suomat hivenaineet. Ravintosisältönsä puolesta TyrniMURU on jokaisen itsestään pitävän valinta. TyrniMURUssa piilee kaamoksen aurinko ja kevätpäivien raikkaus.

TyrniMuru löytyy hyvin varustelluista liikkeistä kautta maan. 

Ravintosisältö

Energiaa 1474 kJ/ 351 kcal
Proteiinia 18 g
Hiilihydraatteja 62 g
   josta sokeria 6,0 g
   josta laktoosia 0,0 g
Rasvaa 3,0 g
   josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,8 g
Ravintokuitua 9,0 g
Natriumia 0,32 g

Ainesosat

Täysjyväruisjauho, täysjyväkaurajauho, perunatärkkelys, herneproteiini, tyrnitäysmehu, sokeri, hunaja, suola, kurkumajauhe, paprikajauhe.

Röllimurot

TalkMURU

Rölli-muro on runsaskuituinen kokojyväviljatuote. Lasten suosikin siitä tekee herkullinen maku joka syntyy kaurasta, ohrasta, rukiista, sokerista sekä metsämarja-aromista. Äitien ja isien suursuosikiksi se on noussut terveellisyytensä ja helppoutensa ansiosta.

Rölli-murot ovat helppoa ja nopeaa tarjottavaa aamiaiseksi ja välipalalaksi tai muuhun pikkunaposteluun. Kokeile maidon, viilin, jugurtin tai kiisselin kera!

Rölli-muro löytyy hyvin varustelluista liikkeistä kautta maan. 

Ravintosisältö

Energiaa 1350 kJ/ 320 kcal
Proteiinia 6,8 g
Hiilihydraatteja  67,7 g
josta sokereita  15 g
josta laktoosia  0 g
Rasvaa    2,3 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja  0,5 g
Ravintokuitua  14,1 g
Natriumia  0,3 g

Ainesosat

Kaura, ohra, ruis (kaikki vilja täysjyvää), maltodekstriini, ohratärkkelys, sokerisiirappi, sokeri, suola, aromit (vadelma, metsämarja), kurkumajauhe, paprikajauhe.

Herkkutalkkunajauho

TalkMURU

Suomessa on käytetty talkkunaa hyvin kauan. Se on perinteinen viljatuote, jota on valmistettu maanviljelystalouksissa jo vuosikymmenten ajan. Taivalkosken myllyn Herkkutalkkuna-jauho on valmis vatsaystävällinen ja kuitupitoinen aamu- ja välipalaruoka. Sitä on syöty perinteisesti viilin tai piimän kanssa, mutta se sopii erinomaisesti myös jogurttiin sekä erilaisiin kerma-, rahka- ja maitopohjaisiin jälkiruokiin sekä leivontaan.

Talkkunajauho on pikaruokaa parhaimmillaan – terveellistä, helppoa ja edullista. Tutustu ruokaohjeisiin ja löydä oma suosikkitapasi käyttää talkkunajauhoa.

Herkkutalkkunajauho löytyy hyvin varustelluista liikkeistä kautta maan.

Ravintosisältö

Ravintosisältö keskimäärin 100 g sisältää:Energiaa 1280 kJ/ 300 kcal
Proteiinia12,3 g
Hiilihydraatteja 54,4 g
   josta sokeria 1,5 g
Rasvaa 4,0 g
   josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,2 g
Ravintokuitua 20,7 g
Natriumia 0,38 g

Ainesosat

Kaura, ohra, ruis ja merisuola (kaikki vilja täysjyvää).