TalkMURU
Talkkunajauhosta valmistettu makeuttamaton kokojyvämuro.
TyrniMURU
Talkkunajauhosta valmistettu makeuttamaton kokojyvämuro.
Röllimuro
Talkkunajauhosta valmistettu makeuttamaton kokojyvämuro.
Herkkutalkkuna-
jauho
Talkkunajauhosta valmistettu makeuttamaton kokojyvämuro.

Taivalkosken Mylly

Taivalkosken mylly palvelee sekä teollisuutta että kuluttajia. Tarjoamme elintarvike-, leipomo-, ja muulle teollisuudelle monipuolisia alihankintapalveluita, esimerkiksi ekstrudoitujen tuotteiden valmistusta, jauhamista, pakkaamista jne.

Kuluttajille valmistamme suomalaisesta viljasta erilaisia aamu- ja välipalatuotteita.  Kaikilla tuotteillamme on sekä Joutsenmerkki että Sydän-merkki. Tuotteidemme perustana on terveellisyys, mikä tarkoittaa, että ne ovat säilöntä- ja lisäaineettomia sekä vähäsuolaisia, vähärasvaisia ja vähäsokerisia.Meillä on sertifioitu ISO 9001:2008 laatujärjestelmä (FIHSK96008A) ja Ecocert Natural kosmetiikkatuotteille.

Taivalkosken mylly sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Jalasjärven Hirvikylässä, seudulla, jossa maataloudella ja elintarviketuotannolla on pitkät perinteet. Sijaintimme keskellä viljapeltoja on ihanteellinen myös raaka-aineen saatavuuden ja laadun kannalta.Taivalkosken Myllyn tuotteita on saatavilla hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa kautta maan.

Yrityksen merkkipaaluja

1800- luku
Perustettiin vesimylly jauhamaan paikallisten viljelijöiden viljaa. Osia vesirakenteista on edelleen nähtävissä. Taivalkosken Mylly sijaitsee samalla paikalla pienen ja kauniin joen rannalla.

1947
Talkkunajauhon teollinen valmistus aloitettiin.

1999
TalkMurun myynti vähittäisliikkeissä aloitettiin.

2000
Sopimusvalmistus aloitettiin.

2002
Rölli-muron myynti vähittäisliikkeissä aloitettiin.

2013
Tyrnimurun myynti vähittäisliikkeissä aloitettiin.

Korkein luottoluokitus