TalkMURU
Talkkunajauhosta valmistettu makeuttamaton kokojyvämuro.
TyrniMURU
Talkkunajauhosta valmistettu makeuttamaton kokojyvämuro.
Röllimuro
Talkkunajauhosta valmistettu makeuttamaton kokojyvämuro.
Herkkutalkkuna-
jauho
Talkkunajauhosta valmistettu makeuttamaton kokojyvämuro.

Teollisuuden tuotteet

Tilaa 20 kg:n säkki yritykseesi!
Testaa itse, mikä tekee ekstruoidusta kaurajauhostamme tavallista parempaa. Ota yhteyttä: mylly(at)taivalkoskenmylly.fi. 


Ekstruoidut leseet

Valmistamme ekstruoitua jauhemaista vehnä-, ruis- ja kauralesettä. Ekstruusio kypsentää nopeasti leseet ja pienentää huomattavasti leseiden entsyymi- ja mikrobipitoisuuksia. Siksi ne ovat monikäyttöisiä.  Ekstruoimalla kypsennämme kustannustehokkaasti paljon liukoista ravintokuitua sisältävät ruis- ja kauraleseen. Useissa muissa keittomenetelmissä niiden viskositeetti nousee suureksi ja kuivaaminen tulee kalliiksi.

Ekstruoidut leseet antavat tuotteille:

Ekstruoituja leseitä voidaan käyttää sekä kuivissa että vettä sisältävissä sovelluksissa. Ekstruoidut leseet soveltuvat hyvin mm.

  • Leivontaan
  • Einestuotteisiin
  • Välipalatuotteisiin

Vehnälese

Ruislese

Kauralese

Ravintokuitu g/100g

43

35

18

Proteiini g/100g

15

16

17

Hiilihydraatit g/100g

22

34

46

Vedensidonta

5

3

5

Ekstruoidut leseet pakataan 20 kilon pikkusäkkeihin, 600 kilon suursäkkeihin tai kuluttajapahvikoteloon. Leseet säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa suojassa auringon ja UV-valolta. 

Annamme tuotteistamme mielellämme lisää tietoa. mylly@taivalkoskenmylly.fi

Ekstruoidut jauhot

Valmistamme ekstruoituja täysjyväjauhoja, jotka vehnäjauhoa lukuunottamatta on kokonaan ekstruoitu. Haluamme, että täysjyvävehnäjauhon (sekoitus) gluteeni toimii normaalisti. Ekstruoimalla kypsennämme jauhot nopeasti ja kustannustehokkasti. Ne ovat myös monikäyttöisiä. Ekstruusio antaa tuotteille:

Ekstruoidut jauhot antavat tuotteille:

  • Suuren ja nopean vedensidonnan
  • Helppokäyttöisyyden
  • Grahamjauhoa muistuttavan toimivan täysjyvävehnäjauhon

Täysjyvävehnäjauhon (sekoitus) sisältämä gluteeni toimii normaalisti. Täysjyvävehnäjauhoa voidaan käyttää kuten grahamjauhoa, kun huomioidaan sen suuri vedensidonta. Leivonnassa se mahdollistaa pitkät lepoajat. Muita ekstruoituja täysjyväjauhoja voidaan käyttää luonnollisina nopeina vedensitojina. Ekstruoidut jauhot soveltuvat mm.

  • Leivontaan
  • Eineksiin, puolivalmisteisiin ja valmisruokiin (esim. hampurilaiset ja pizzapohjat)
  • Välipalatuotteisiin
  • Nestemäisiin tuotteisiin

Taivalkosken Myllyn ekstruoidut jauhot parantavat tuotteen rakennetta, antavat tuotteelle makua ja pidentävät säilyvyyttä. Lisäksi niiden avulla on mahdollista pienentää tuotteen kustannuksia.


KIINNOSTUITKO? TILAA 20 KG:N NÄYTESÄKKI!

Testaa itse, niin näet kuinka ekstruoitu jauhomme eroaa tavallisesta jauhosta. Laita viesti ja yhteystietosi osoitteeseen mylly@taivalkoskenmylly.fi. Lähetämme yrityksellesi 20 kg:n näytesäkin testausta varten. 

Täysjyvä-vehnäjauho, mix

Täysjyvä-kaurajauho

Täysjyvä-ohrajauho

Ravintokuitu g/100g

13

11

9

Proteiini g/100g

13

13

8

Hiilihydraatit g/100g

58

58

70

Vedensidonta

3

5

5

Ekstruoidut jauhot pakataan 20 kilon pikkusäkkiin, 600 kilon suursäkkiin tai kuluttajapahvikoteloon. Jauhot säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa suojassa auringon ja UV-valolta.

Annamme tuotteistamme mielellämme lisää tietoa. mylly@taivalkoskenmylly.fi